Bună tuturor!

A vorbi desre mine nu e usor, deși știu că propria persoană este subiectul preferat al multor oameni.
Încep prin a-mi exprima bucuria posibilității de a împărtăși cu voi o parte din mine.
Această parte scoate la lumină o fire pozitivă, deschisă spre experiențe noi, sociabilă, sensibilă și ambițioasă.
Cea mai frumoasă experiență a mea o reprezintă studenția. Știți de ce? Ei bine, fiind o persoană foarte retrasă înainte, acești ani m-au ajutat foarte mult să ies din zona mea de confort, să mă descurc singură și să-mi dau seama că pot să realizez orice îmi doresc, cu multă ambiție și muncă. Am avut parte de reușite care m-au ambiționat să aspir spre mai mult, astfel că am devenit genul de persoană care nu mai are dubii în privința îndeplinirii unui obiectiv, atâta timp cât există încredere și dorință.
Merg pe principiul că obstacolele din viața noastră constituie noi șanse de a ne redescoperi, de aceea trebuie sa vedem mereu “partea plină a paharului”, iar dacă un vis e greu de indeplinit, nu cred că trebuie să renunțăm, ci să găsim noi căi de îndeplinire ale acestuia.
Dacă mă intrebi ce iubesc să fac cu timpul meu liber, o să descoperi o fată pasionată de lectură. Este cel mai frumos mod de a mă detașa și de a medita mai mult asupra proriei mele persoane. De asemenea, îmi place să fac sport, incerând să mă mențin în formă chiar și atunci când timpul nu-mi permite. Sunt o fire sociabilă, vreau să fiu înconjurată de cât mai multe persoane, alături  de care să învăț lucruri noi și să trăiesc experiențe cât mai frumoase.
Mă simt inspirată de anumite citate, însă cel care mă definește perfect este: “Acceptă lumea ta, luptă pentru visurie tale, trăiește fericit fiecare clipă !” , pe care vă recomand și vouă să-l urmați cu încredere !
Cred foarte mult in acest citat. Cuprinde trei îndemnuri care mă motivează să cred în mine mai mult. Sunt de părere că orice vis pleacă de la credință, în sensul că o dorință trebuie privită în stadiul final, în acest fel drumul spre ceea ce ne dorim fiind pe jumătate parcurs.
Mereu m-am întrebat cum ar fi să scriu despre viziunea mea asupra anumitor aspecte care îmi plac, aceasta fiind cea mai nouă experință pentru mine și sunt sigură că va fi și cea mai frumoasă. Aștept cu nerăbdare să facem schimb de păreri și pe cât posibil, să vă inspir.

So, enjoy with me! 🙂